Just..twist in my sobriety !

Bine v-am găsit pe blogul meu, „twistinmysobriety”! 

       Câțiva dintre voi mă cunosc de pe rețelele de socializare, îmi știu gusturile și preferințele în materie de tot ce înseamnă artă și bun-gust și mai știu că sunt o cititoare înrăită, cărțile fiind singurele care pot spune că nu m-au dezamăgit niciodata. Încă din copilărie am preferat de cele mai multe ori compania unei cărți în detrimentul altor activități ce nu prezentau un interes la fel de mare pentru mine. 

       Nimic nu se compară cu senzația pe care o ai când ții între mâini o carte (bine, poate doar senzația care te încearcă în momentul în care îți savurezi cafeaua preferată), descoperind puțin câte puțin lumea magică închipuită de autor, o lume special creată pentru tine, cititorule, în care poți experimenta lucruri noi prin ochii unor personaje pe care, inevitabil, le vei îndrăgi, adora sau detesta. Așa cum bine spuneau două proverbe care personal îmi plac foarte mult,  „Cărțile sunt prieteni reci, dar siguri” și O carte bună își ascunde cele mai bune pagini printre cuvinte.” 

       Dar cărțile nu sunt singurul motiv pentru care am decis să pornesc în această lume a bloggingul-ui;  muzica, filmele, serialele, mai pe scurt – tot ce merită discutat -, se va regăsi în paginile acestui blog.

În speranța că acest loc vă va fi util atunci când veți avea nelămuriri referitoare la alegerea unei lecturi, a unui film sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre un autor sau o anumită trupă, vă urez lectură plăcută ! De asemenea, apelez la ajutorul vostru, părerile, sugestiile, nemulțumirile fiind bine venite oricând, chiar încurajate, deoarece vreau ca acest blog să fie pe placul vostru! J

Și….dacă vă întrebați de unde numele de „twistinmysobriety”, vă las în compania versurilor aferente melodiei care m-a inspirat în alegerea numelui blogului.  

“All God's children need travelling shoes
Drive your problems from here
All good people read good books
Now your conscience is clear”

I don't care about their different thoughts
Different thoughts are good for me
Up in arms and chaste and whole
All God's children took their toll”


Acestea fiind spuse, vă doresc o zi cât se poate de magică și...rock on ! \m/

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu